Na poziv načelnika Južnobačkog upravnog okruga, gospodina Milana Novakovića, u prostorijama okruga u Novom Sadu, održan je radni sastanak na kojem su prisustvovali radnici pisarnice Južnobačkog upravnog okruga, načelnik Zaječarskog upravnog okruga Vladan Paunović sa koleginicom Ankicom Stojanović i načelnik Borskog upravnog okruga mr Vladimir Stanković sa koleginicom Sležanom Bujkanović.

Tom prilikom izvršena je prezentacija softvera za E-Pisarnicu. Ovaj program je implementiran među prvima u Južnobačkom upravnom okrugu i pokazao se kao odličan alat u svakodnenvom radu.

U ovom trenutku je veoma bitna povezanost sa programom E-Inspektor.

Prednosti u radu ovog programa su velike, a neke od bitnijih su: jednostavnost, brzina, dugoročnost, analitičnost, transparentnost.

Posle sastanka, gosti su imali priliku da obiđu radne prostorije pisarnice Južnobačkog upravnog okruga i razgovaraju sa saradnicima gde su upoznati sa tehničkim detaljima i načinom rada.

U ovom trenutku, program E-Pisarnice koristi se u upravnim okruzima u severnom delu Srbije, i ukoliko se bude izvršila implementacija u Zaječarskom i Borskom upravnom okrugu, biće to prvi okruzi južno od Beograda koji povezuju dva najbitnija softverska programa u radu pisarnica.

  • načelnici Južnobačkog, Zaječarskog i Borskog upravnih okruga

Saradnja načelnika okruga je veoma bitna u radu, kako kroz razmenu iskustava, tako i kroz zajedničke projekte koji se planiraju u narednom periodu.