Ažuriranjem adresnog registra uvodi se red u državu

Objavljeno:

slika 2  slika 3
Beograd, 14. februar 2018. godine – Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić izjavila je tokom razgovora sa novozaposlenim geodetama iz Republičkog geodetskog zavoda, da se ažuriranjem adresnog registra u Srbiji uvodi red u državu, koja će za taj projekat izdvojiti oko pet miliona evra…. kompletan tekst (preuzeti)

 

Izvor: Zvanična internet prezentacija Vlade Republike Srbije

www.srbija.gov.rs

http://www.srbija.gov.rs/vesti/vest.php?id=314246

Peti sastanak Zajedničkog nadzornog odbora Interreg-IPA Programa prekogranične saradnje Bugarska-Srbija 2014 – 2020

Objavljeno:

Untitled IMG_9757

17. januar 2018. godine – U Sofiji je održan peti sastanak Zajedničkog nadzornog odbora Interreg-IPA Programa prekogranične saradnje Bugarska-Srbija 2014-2020, kojim su predsedavali Denica Nikolova, zamenica ministra u Ministarstvu za regionalni razvoj i javne radove Republike Bugarske i Mihajilo Dašić, pomoćnik ministra u Ministarstvu za Evropske integracije Republike Srbije…. kompletan tekst (preuzeti)
 
Izvor: Zvanična interenet prezentacija Interreg-IPA Programa prekogranične saradnje Bugarska-Srbija
www.ipacbc-bgrs.eu

Radovi na zgradi inspekcije u Negotinu

Objavljeno:

Završeni su radovi na zgradi republičke inspekcije Borskog upravnog okruga u Negotinu. Radovi su obuhvatali kompletnu sanaciju hodnika, sanitarnih čvorova, dela stolarije i  spoljne terase. Takođe je urađena i nova čajna kuhinja ,  a u kancelarijama republičkih inspektora postavljen je novi laminat. Za sve republičke inspektore  u Boru, Negotinu i Kladovu kupljen je deo novog kancelarijskog nameštaja (kancelarijske fotelje). Sredstva za ove radove i opremanje u iznosu od oko 1.000.000,00 dinara obezebeđena su iz budžeta Republike Srbije za 2017. godinu.

Početak radova u Daničićevoj ulici

Objavljeno:

Daniciceva_2

Vladimir Veličković, predsednik Privremenog organa Opštine Negotin i Miroslav Knežević, načelnik Borskog upravnog okruga u pratnji Dragana Mijucića, izvršnog direktora JKP „Badnjevo“ i Branke Bajčetić, predstavnika Ministarstva privrede obišli su Daničićevu ulicu u kojoj su počeli radovi na rekonstrukciji u vrednosti blizu 53 miliona dinara. Radove finansiraju Ministarstvo privrede i Opština Negotin…kompletan tekst (preuzeti)

 

Izvor: Zvanična interenet prezentacija Opštine Negotin

www.negotin.rs

http://www.negotin.rs/vest-pocetak-radova-u-danicicevoj-ulici-3922.htm

Mladen Šarčević, ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja u Negotinu

Objavljeno:

Ministar_prosvete_u_Negotin_1

Negotin je danas posetio Mladen Šarčević, ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Vlade Republike Srbije. U pratnji Vladimira Veličkovića, predsednika Privremenog organa opštine Negotin, Miroslava Kneževića, načelnika Borskog upravnog okruga i Merline Selenić, člana Privremenog organa, ministar Šarčević je obišao Negotinsku gimnaziju i Osnovnu školu „Vuk Karadžić“…kompletan tekst (pruzeti)

 

Izvor: Zvanična interenet prezentacija Opštine Negotin

www.negotin.rs

http://negotin.rs/vest-mladen-sarcevic-ministar-prosvete-nauke-i-tehnoloskog-razvoja-u-negotinu-3919.htm

Ministar poljoprivrede posetio Negotin

Objavljeno:

Untitled

Branislav Nedimović, ministar poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva u Vladi Republike Srbije, boravio je juče u poseti Negotinu. U pratnji Vladimira Veličkovića, predsednika Privremenog organa opštine Negotin, Miroslava Kneževića, načelnika Borskog upravnog okruga i Merline Selenić, člana Privremenog organa opštine Negotin, obišao je Udruženje pčelara u Negotinu, manifestaciju “Dani jabuke” u Karbulovu, plantažu lešnika “Vladejić” i pivnice u Rogljevu…kompletan tekst (preuzeti)
 

Izvor: Zvanična interenet prezentacija Opštine Negotin

www.negotin.rs

http://negotin.rs/vest-ministar-poljoprivrede-posetio-negotin-3917.htm