SVEČANOST POVODOM PREUZIMANJA DUŽNOSTI PREDSEDNIKA REPUBLIKE SRBIJE

Objavljeno:

FoNet/AP-VUÈIÆ-PRIJEM


Beograd, 23. jun 2017. godine
– U Palati Srbija u Beogradu održana je svečanost povodom preuzimanja dužnosti predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića. Svečanom prijemu prisustvovali su lideri i zvaničnici zemalja regiona, Evrope i sveta, uključujući i predstavnike SAD, Ruske Federacije, Kine, kao i međunarodnih organizacija…kompletan tekst (preuzeti)
 

Završeni radovi na podstanici u Boru

Objavljeno:

Na podstanici zgrade Borskog upravnog okrga završeni su radovi koji su obuhvatali izradu, isporuka i ugradnja čeličnog poklopca, izrađenog od čeličnih profila i crnog lima, dimenzija poklopca 3650 h 100 mm, komplet sa čišćenjem, miniziranjem, farbanjem i delimičnim betoniranjem oštećenog betona – ivičnjaka za montažu poklopca, kao i popravku delimično oštećene kišne vertikale sa zamenom dotrajalih cevi u podstanici. Ugovrena vrednost radova iznosi 118.830,00 dinara bez PDV-a, a radove je nakon sprovedenog postupka javne nabavke izvodila SZR „MV Grejanje“ Bor.

Radovi na popravci grejanja i zameni unutrašnjih vrata

Objavljeno:

U toku su radovi na popravci grejanja i zameni unutrašnjih vrata u zgradi Borskog upravnog okruga. Radove na popravci grejanja izvodi SZR „MV Grejanje“ Bor i ugovorena vrednost radova iznosi 413.580,00 dinara. Ukupna vrednost ugovorenih radova na zameni unutrašnjih vrata iznosi 380.000,00 dinara i izvodi ih DOO „Albo“ Bor.

Slava kapele Vaskrsenja Gospodnjeg u Srbovu

Objavljeno:

Slika 1

Na Vaskršnji utorak 18. aprila 2017. godine, Njegovo Preosveštenstvo Episkop timočki g. Ilarion načalstvovao je svetim evharistijskim sabranjem u paraklisu posvećenom Vaskrsenju Hristovom u Srbovu kod Negotina. Sasluživali su protojereji-stavrofori Ranko Jović i Đorđo Jokić, protojereji Milan Radović, Zoran Jović i Perica Božunović, protonamesnik Zoran Golubović, jerođakon Ilija i đakon Vuk Jovanović….kompletan tekst (preuzeti)
 

Izvor: Srpska Pravoslavna Eparhija timočka 

www.eparhija-timocka.org

http://eparhija-timocka.org/slava-kapele-vaskrsenja-gospodnjeg-u-srbovu/