Sastanak u Pirotskom upravnom okrugu

Objavljeno:

PUO

U sali Pirotskog upravnog okruga, 04. jula 2018. godine održana je redovna sednica Saveta okruga u proširenom sazivu, a na inicijativu državnog serkretara u ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave, gospodina dr. Ivana Bošnjaka…. kompletan tekst (preuzeti)
 

Izvor: Zvanična internet prezentacija Pirotskog upravnog okruga

www.pirotski.okrug.gov.rs

http://pirotski.okrug.gov.rs/blog/2018/07/04/savet-okruga-u-prosirenom-sazivu/

NASTAVAK RADOVA NA ZGRADI REPUBLIČKE INSPEKCIJE

Objavljeno:

slika inspekcija 1

Nakon završenih radova na zgradi republičke inspekcije Borskog upravnog okruga u Negotinu, koji su obuhvatali kompletnu rekonstrukciju i sanaciju krova, fasade, spoljne stolarije, hodnika, sanitarnih čvorova, dela unutrašnje stolarije i  spoljnih terasa, kao i uređenje nove čajne kuhinje i postavljanje novog laminata u kancelarijama republičkih inspektora, nastavljaju se dalje molersko-farbarski radovi svih unutrašnjih prostorija u zgradi republičke inspekcije u Negotinu…. kompletan tekst (preuzeti)

Uručene značke i zahvalnice otadžbine vojnicima koji su dobrovoljno služili vojni rok

Objavljeno:

slika 1

U velikoj sali Skupštine opštine Negotin priređena je ceremonija svečanog uručenja znački i zahvalnica otadžbine vojnicima sa teritorija opština Negotin i Kladovo, koji su upućeni na dobrovoljno služenje vojnog roka u period od 2011. do  2015. godine…. kompletan tekst (preuzeti)
 

Izvor: Zvanična internet prezentacija opštine Negotin

www.negotin.rs

http://negotin.rs/vest-urucene-znacke-i-zahvalnice-otadzbine-vojnicima-koji-su-dobrovoljno-sluzili-vojni-rok-4130.htm

MIHAJLOVIĆEVA NA DEONICI POŽAREVAC – MAJDANPEK: PRVA PRUGA KOJU ŽELEZNICA OBNAVLJA SVOJIM NOVCEM

Objavljeno:

slika 1

03. jun 2018. godine – Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, prof. dr Zorana Mihajlović, obišla je danas radove na rekonstrukciji pruge Požarevac-Majdanpek, dužine 90 kilometara, i poručila da će od 21. novembra vozovi ovom prugom ići 80 kilometara na sat….. kompletan tekst (preuzeti)
 

Izvor: Zvanična internet prezentacija Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture

www.mgsi.gov.rs

http://www.mgsi.gov.rs/cir/aktuelnosti/mihajlovitsheva-na-deonici-pozharevac-majdanpek-prva-pruga-koju-zheleznica-obnavlja

Završeni radovi na fasadi zgrade republičke inspekcije

Objavljeno:

Inspekcija

NEGOTIN – 21. maj 2018. godine. Zgrada Republičke inspekcije Borskog upravnog okruga, koja se nalazi u centralnoj gradskoj zoni i koja je pod zaštitom Zavoda za zaštitu spomenika iz Niša, ovih dana završetkom radova na fasadi dobila je lepši izgled. U novi izgled zgrade uverio se danas i Vladimir Veličković, predsednik opštine Negotin... kompletan tekst (preuzeti)
 

Izvor: Zvanična internet prezentacija Opštine Negotin

www.negotin.rs

http://negotin.rs/vest-zavrseni-radovi-na-fasadi-zgrade-republicke-inspekcije-4108.htm