Slava kapele Vaskrsenja Gospodnjeg u Srbovu

Objavljeno:

Slika 1

Na Vaskršnji utorak 18. aprila 2017. godine, Njegovo Preosveštenstvo Episkop timočki g. Ilarion načalstvovao je svetim evharistijskim sabranjem u paraklisu posvećenom Vaskrsenju Hristovom u Srbovu kod Negotina. Sasluživali su protojereji-stavrofori Ranko Jović i Đorđo Jokić, protojereji Milan Radović, Zoran Jović i Perica Božunović, protonamesnik Zoran Golubović, jerođakon Ilija i đakon Vuk Jovanović….kompletan tekst (preuzeti)
 

Izvor: Srpska Pravoslavna Eparhija timočka 

www.eparhija-timocka.org

http://eparhija-timocka.org/slava-kapele-vaskrsenja-gospodnjeg-u-srbovu/

Sednica Okružnog štaba za vanredne situacije

Objavljeno:

BOR- 07.04.2017. godine u Borskom upravnom okrugu održana druga redovna sednica Okružnog štaba za vanredne situacije. Na redovnoj sednici razmatrane su sledeće tačke…kompleten tekst (preuzeti)

Sastanak republičkih inspekcija Borskog upravnog okruga

Objavljeno:

IMG_0587    IMG_0588


BOR- 27.02.2017. godine u Borskom upravnom okrugu održan je redovan sastanak republičkih inspekcija Borskog upravnog okruga. Na sastanku su razmatrani Godišnji izveštaji o radu republičkih inspekcija za 2016. godinu, kao i Planovi rada za 2017. godinu. Redovnom sastanku republičkih inspekcija Borskog upravnog okruga prisustvovao je i načelnik Policijske uprave Bor Branislav Stojadinović.