Na državnom putu prvog B reda broja 35 Kladovo – Negotin kod skretanja za naselje Milutinovac na novoj lokaciji, građevinska operativa Beogradskog preduzeća „Ingrap-Omni„ do kraja kalendarske godine sagradiće novi most. Reč je o kompaniji koja u svom proizvodnom programu ima zaokruženu celinu u oblasti niskogradnje i visokogradnje, tako da su zaposleni spremni da odgovore najsloženijim zahtevima u okviru kompleksnog posla.

Novi most biće dugačak 76, širok 13 metara sa dve pešačke staze i uprkos zahtevnim radovima biće završen na vreme. Za dan dva kreću betonski radovi, rok za završetak gradnje je do kraja kalendarske godine i uveren sam biće ispoštovan – kazao je Vojislav Anđelković rukovodilac gradilišta. Radove na gradilištu obišao je Saša Nikolić predsednik opštine Kladovo sa saradnicima. Oni su se uverili kojom dinamikom se odvijaju radovi. U razgovoru sa predstavnicima izvođača radova dobili smo obećanje da će rokovi biti ispoštovani, radi se u dve smene i to je garancija da će most uskoro biti u funkciji. Sve ono što smo u ovoj godini obećali ili je završeno ili se aktivno radi na infrastrukturnim poslovima.

Ispunjavamo data obećanja u ovoj i očekujemo nove investicione radove i u narednoj godini – naglasio je Saša Nikolić predsednik opštine Kladovo. Do kraja ovogodišnje građevinske sezone biće završena i rehabilitacija 2,5 kilometara lokalnog pristupnog puta koji Veliku Kamenicu spaja sa državnom saobraćajnicom prvog B reda Kladovo – Negotin. Na toj deonici već je asfaltirano 1535 metara kolovozne trake. Kada se planirani radovi završe i taj put biće presvučen novim asfaltnim zastorom.

preuzeto http://kladovo.org.rs