Дана 15.11.2018. г. извршена је примопредаја дужности у Борском управном округу између доскорашњег начелника Мирослава Кнежевића и новопостављеног начелника мр Владимира Станковића.

– Кнежевић је известио о предходним активностима,предао дужност новом начелнику, као и потребну документацију око примопредаје дужности.

– нови начелник је одржао је састанак са свим запосленима у БУО и договорени су даљи кораци и активности.

Владимир Станковић

Биографија

Мр Владимир Станковић, рођен је у Бору 1969. године. Ожењен је, отац двоје деце, живи у Бору.

Магистар је наука из области индустријског менаџмента, ужа област – управљање људским ресурсима. Магистрирао на Техничком факултету у Бору. Аутор је и коаутор неколико научних радова.

Радио је као самостални менаџер продаје, као професор, саветник, директор школа у Кривељу – Основна школа „Ђура Јакшић“ 2003-2014. године и Бору – средња „Техничка школа“ 2016-2018- године,  вршилац дужности директора ЈП „Бор“.

Државни стручни испит за државне службенике са високим образовањем положио је 2010. године у Београду.

Био је члан Општинског већа задужен за капиталне инвестиције у образовању 2013/2014. године, и Одборник и Скупштини општине Бор 2018. године.

Добитник је најпрестижније награде за „Најбољег послодавца“ у категорији јавних предузећа у Србији, 2014. године.

Координирао је великим бројем успешно завршених пројеката из различитих области. Акредитован је као физичко лице од стране Министарства државне управе и локалне самоуправе за реализатора програма стручног усавршавања запослених у јединицма локалне самоуправе у областима: Развој и упраљање људским ресурсима у јединицима локалне самоуправе, Лидерским вештинама и Управљање системом образовања (сви нивои).

Дугогодишнји је корисник свих Интернет алата, експерт у онлине комуникацији, блоговању, електорнској трговини. Био је предавач или званични блогер на многобројним међународним и конференцијама у Србији.

Познавање страног језика – енглески језик.