На позив начелника Јужнобачког управног округа, господина Милана Новаковића, у просторијама округа у Новом Саду, одржан је радни састанак на којем су присуствовали радници писарнице Јужнобачког управног округа, начелник Зајечарског управног округа Владан Пауновић са колегиницом Анкицом Стојановић и начелник Борског управног округа мр Владимир Станковић са колегиницом Слежаном Бујкановић.

Том приликом извршена је презентација софтвера за Е-Писарницу. Овај програм је имплементиран међу првима у Јужнобачком управном округу и показао се као одличан алат у свакодненвом раду.

У овом тренутку је веома битна повезаност са програмом Е-Инспектор.

Предности у раду овог програма су велике, а неке од битнијих су: једноставност, брзина, дугорочност, аналитичност, транспарентност.

После састанка, гости су имали прилику да обиђу радне просторије писарнице Јужнобачког управног округа и разговарају са сарадницима где су упознати са техничким детаљима и начином рада.

У овом тренутку, програм Е-Писарнице користи се у управним окрузима у северном делу Србије, и уколико се буде извршила имплементација у Зајечарском и Борском управном округу, биће то први окрузи јужно од Београда који повезују два најбитнија софтверска програма у раду писарница.

  • начелници Јужнобачког, Зајечарског и Борског управних округа

Сарадња начелника округа је веома битна у раду, како кроз размену искустава, тако и кроз заједничке пројекте који се планирају у наредном периоду.