У просторијама локалне самоуправе Кладово, одржана је 62. седница Савета округа.

Седници су присуствовали председници општина Мајданпек – Драган Поповић, Неготин – Владимир Величковић и Кладово – Саша Николић, а из градске управе Бор, члан градског већа задужен за област омладине и пројекте Срећко Здравковић.

Начелник Борског управног округа мр Владимир Станковић на почетку састанка се захвалио домаћину састанка председнику општине Кладово Саши Николићу, и најавио једну од следећих седница у општини Неготин. Такође, нагласио је битност оваквих састанака у свакој од локалних самоуправа Борског управног округа, као и професионални однос председника локалних самоуправа.

На основу извештаја које су изнели присутни, донешен је закључак да све што је договорено на предходној седници Савета округа, све је и реализовано, осим радова који су у току, у овом тренутку, и радова који су предвиђени за наредне месеце.

Дати су и предлози за наредни циклус инвестиција.

За локалне самоуправе на територији Борског управног округа, ово је од великог значаја. Велика захвалност упућена је Министарству грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре и подпредседници Владе РС проф. др Зорани Михајловић, њеним сарадницима и директорима Путева, Железнице, водног и авио саобраћаја.

Влада Републике Србије преко својих министарстава је још једном доказала да све што се договарало на локалу, да се то и реализује у предвиђеним роковима, и да су издвојена велика средства за реализацију договорених радова на капиталним пројектима.