У просторијама Борског управног округа одржан је састанак начелника округа са деканицом Техничког факултета у Бору, проф. др Надом Штрбац и њеним сарадником проф.др Миланом Трумићем.

У разговору, изнети су тренутни резултати студената и наставног особља Техничког факултета у Бору. Такође, и проблеми са којима се сусрећу у раду на факултету.

Евидентно је да је ове године повећан број студентата, да факлутет поседује озбиљне ресурсе и даје изнад потребан квалитет у раду, те да има сталне потребе у унапређењу услова за рад.

Добијене су реакредитације свих наставних одсека што је резултат континуираног доброг рада свих запослених на факултату као и одлични резултати тренутних и свршених студената.

Поред раније договорене сарадње начелника и наставника са одсека Индустијског менаџмента, на данашњем састанку су се размотриле могућности у афирмацији факултета у целом Борском округу, као и заједнички наступ ка Министарству просвете, науке и технолошког развоја.

Начелник је похвалио залагање и аплицирање наставника Техничког факултета у Бору кроз пројекте у програму ИПА Руминија-Србија.