СВЕЧАНОСT ПОВОДОМ ПРЕУЗИМАЊА ДУЖНОСТИ ПРЕДСЕДНИКА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ

Објављено:

FoNet/AP-VUÈIÆ-PRIJEM


Београд, 23. јун 2017. године
– У Палати Србија у Београду одржана је свечаност поводом преузимања дужности председника Републике Србије Александра Вучића. Свечаном пријему присуствовали су лидери и званичници земаља региона, Европе и света, укључујући и представнике САД, Руске Федерације, Кине, као и међународних организација…комплетан текст (преузети)
 

Завршени радови на подстаници у Бору

Објављено:

На подстаници зграде Борског управног окрга завршени су радови који су обухватали израду, испорука и уградња челичног поклопца, израђеног од челичних профила и црног лима, димензија поклопца 3650 х 100 мм, комплет са чишћењем, минизирањем, фарбањем и делимичним бетонирањем оштећеног бетона – ивичњака за монтажу поклопца, као и поправку делимично оштећене кишне вертикале са заменом дотрајалих цеви у подстаници. Уговрена вредност радова износи 118.830,00 динара без ПДВ-а, а радове је након спроведеног поступка јавне набавке изводила СЗР „МВ Грејање“ Бор.

Свечана академија Полицијскe управе Бор

Објављено:

dan-policije-2017-4 (1)

БОР 06. јун 2017. године – Полицијска управа Бор организовала је свечану академију поводом облежавања празника Тројица, Дана Министарства унутрашњих послова Републике Србије, Славе министарства и Дана Полиције…..комплетан текст (преузети)
 

Позив за достављање понуда ЈНМВ 6/2017

Обука команданата и начелника Окружних штабова за ванредне ситуације

Објављено:

20170525_104624

БЕОГРАД, 25.05.2017. године - Сектор за ванредне ситуације и Национални тренинг центар за ванредне ситуације МУП-а Републике Србије, у сарадњи са Организацијом за европску безбедност и сарадњу, организовали су обуку за команданте и начелнике Окружних штабова за ванредне ситуације…комплетан текст (преузети)
 

Радови на поправци грејања и замени унутрашњих врата

Објављено:

У току су радови на поправци грејања и замени унутрашњих врата у згради Борског управног округа. Радове на поправци грејања изводи СЗР „МВ Грејање“ Бор и уговорена вредност радова износи 413.580,00 динара. Укупна вредност уговорених радова на замени унутрашњих врата износи 380.000,00 динара и изводи их ДОО „Албо“ Бор.