Начелници Борског управног округа и Окружног штаба за ванредне ситуације за Борски управни округ, обишли су Општине Неготин и Кладово где су са председницима Општина и задуженим члановима општинских штабова за ванредне ситуације, одржали састанке.

Након Савета округа на којем су учествовали представници Министарства унутрашњих послова и Штаба за ванредне ситуације Републике Србије, где су сагледане све критичне тачке на територији Борског управног округа, све локалне самоуправе су добиле конкретне задатке које у наредном периоду треба да реализују.

Саша Николић, председник општине Кладово и начелник мр Владимир Станковић

Циљ ових састанака је да се појачају превентивне мере, дефинишу кључни проблеми и изнађу најбоља решења за њихово решавање. 

Начелник Штаба за ванредне ситуације за Борски управни округ, пуковник Миодраг Марковић је изнео конкретне циљеве и задатке, као и временске рокове за реализацију.

Миодраг Марковић начелник Окружног штаба за ванредне ситуације, Владимир Величковић председник општине Неготин и мр Владимир Станковић, начелник Борског управног округа